Himos on kehittyvä ja kasvava ympärivuotinen lomakohde

Uuden täysimittaisen golfkentän myötä Himoksen kesämatkailu on noussut kokonaan uudelle tasolle. Vahvan talvisesongin lisäksi Himoksella käy kesätapahtumissa yli 150 000 henkilöä ja golfkenttä lisää matkailijamääriä erityisesti alku- ja loppukesällä.
Himos on eteläisen Suomen suosituin laskettelukohde monipuolisella 21 rinteen valikoimalla.

Valittavissa Himos Resortin alueelle suunnitellut ”avaimet käteen” -muuttovalmiit loma-asunnot tai voit hankkia oman tontin, jolle voit itse rakentaa mieleisesi loma-asunnon kaavamääräysten puitteissa. Himos Resortin alue on tyylikäs kokonaisuus ja alueelle rakentuu lähivuosien aikana noin 300 loma-asuntoa eli se on suurin yksittäinen alue Himoksella. Himoksen uusi kenttä risteilee kansainvälisten resort-kenttien tapaan loma-asutuksen keskellä. Tämäntyyppinen rakentaminen on uutta Suomessa. HimosResortin mökit ja paritalot sijaitsevat aivan golfkentän väylien varrella, joka lisää alueen kylämäistä tunnelmaa aivan Himoksen muiden palvelujen kupeessa.

Himos Resortin loma-asunnot

Kaikissa toteuttamissamme mökeissä on lämmitysmuotona energiatehokas maalämpö yhdistettynä mukavaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Myös muu talotekniikka on omakotitalotasoa.

Loma-asunto 130/223m2

Himos mökki 220m2

130/223m2 loma-asunto on tasokasta loma-asuntoa etsivän unelma kohde. Kyseisestä loma-asunnosta löytyy pohjaratkaisusta riippuen 5-6 makuuhuonetta, ruokailu/oleskelutilat 12 hengelle ja 3 wc tilaa.

Tämän lisäksi loma-asunnosta löytyy noin 42 neliön lasitettu parveke ja saman kokoinen katettu terassi.

Lataa 130/223m2 loma-asunnon esite alta!


  Loma-asunto 130m2

  Himos mökit

  130m2 loma-asuntoon on tarjolla kaksi eri pohjaratkaisua, jotka vastaavat hieman erilaisiin tarpeisiin. Toisessa hulppeampi ”Master Bedroom” parveke mahdollisuudella ja toisessa hieman enemmän valoisuutta kokonaisen lasiseinän ansiosta. Kyseisestä loma-asunnosta saatavilla myös hieman laajennettu versio.

  Lataa 130m2 loma-asunnon esite alta!


   Loma-asunto 94m2

   Himos mökki 95

   94m2 loma-asunto on tarjoamistamme loma-asunnoista pienin.

   Lataa 94m2 loma-asunnon pohjakuva alta!


    65m2 Paritalo – Golfarinkunnas

    Paritalo 65 Golfarinkunnas 6-7
    Kerrosala 65 m2, huoneistoala 55 m2

    • 3 makuuhuonetta, olohuone, sauna, autokatos
    • Majoitustilat 6 hengelle

    Katso tarkemmat kuvat paritalosta, alla olevan lomakkeen kautta!


     Kysy lisätietoja:

     Olli Haapalainen puhelin: 0400 411 590, sähköposti: olli.haapalainen@himosresort.fi tai alla näkyvällä lomakkeella!