Valmiita loma-asuntoja Himoksessa – ole hyvä!

Himos on Jämsässä sijaitseva matkailukeskus, joka tunnetaan parhaiten laskettelu- ja tapahtumatarjonnastaan. Talvella Himos täyttyy lasketteijoista, hiihtäjistä sekä lautailijoista, ja kesällä tapahtumakävijöistä sekä luontomatkailijoista. Tunnetuimpia Himoksella järjestettäviä tapahtumia ovat Himos Festival, Iskelmä Festivaali ja Jysäri-festivaali. Himoksella voi talviurheilun lisäksi harrastaa kesäaikaan muun muassa golfia, moottoriurheilua, melontaa, kalastusta, maastopyöräilyä, sauvakävelyä sekä patikointia. 

Alppihimokselle, aivan Himoksen rinteiden ja palveluiden äärelle, rakentuu tunnelmallinen loma-osakeyhtiö, Himoksen Lomailija. Yhtiöön rakennetaan kahdeksan rivitaloa, joista jokaisessa on neljä asuntoa tehokkaista kaksioista kompakteihin neliöihin. Hankkeen myöhemmässä vaiheessa alueelle rakentuu toinen kahdeksan talon yhtiö. Talot on sijoiteltu kauniille luonnon tontille, ja piha-alue avautuu suotuisasti etelään kohti rinteitä.

Himoksen Lomailijan asunnot myydään valmiiksi kalustetuina, joten tämän helpommaksi loma-asunnon hankkiminen ei enää voi tulla! Voit valita asuntosi terassille esimerkiksi poreammeen lisäämään lomailijan rentoutumismahdollisuuksia entisestään. Takapihalle avautuvan terassin lasitus kuuluu hintaan, joten terassin käyttö on mahdollista lähes vuoden ympäri.

Yhtiön sijainti on ihanteellinen, sillä Himoksen tapahtumakeskus ja laskettelurinteet ovat vain kivenheiton päässä. Tuolihisseille on matkaa noin 300 meträ ja länsirinteille vain 600 metriä. Loma-asuntosi sijaitsee siis kaikkien tapahtumien keskiössä!