Himo Alppirinne – Himosta monipuoliseen lomailuun

Alppirinne 1, 42100 Jämsä

Himos Alppirinne on uusi loma-asuntokohde rinteiden äärellä ja lähellä Himoksen alueen tarjoamia palveluita. Kohteeseen tulee kaikkiaan kolme yhtiötä Alppirinne 1-3, joissa on yhteensä 8-9 rivitaloa. Rivitaloihin tulee useita laadukkaita loma-asuntoja. Asuntoja on aina 4 kpl/rivitalo ja taloja noin 4 / yhtiö ja tontti.

Asuntoja löytyy kahta eri kokoa, joista voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Isoimmissa asunnoissa makuuhuoneita löytyy kahdesta kerroksesta, kun pienemmässä asunnossa makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan.

Kohde rakennetaan vaiheittain. Alppirinne 1 on nyt rakenteilla ja valmistuu keväällä 2024. Kohde pitää sisällään 3 rivitaloa/12 asuntoa, missä kolmiot on sijoitettu taloihin A ja C ja isommat neliöt ovat B-talossa. Jokaisessa tulevassakin vaiheessa on mukana molempia asuntokokoja. Rakennuksista osa sijoittuu Patalahden puolelle ja osa taas rinteiden puolelle. Sijainti on siis loistava halusipa sitten nauttia vain oman loma-asunnon rauhasta tai olla lähellä erilaisia aktiviteetteja.

B-talo:

Asunto 4h+k+s/99 m²

  • Vapaat asunnot B1, B3 ja B4
  • Vapaat asunto-osuudet B2.1, B2.5 ja B2.6

A- ja C-talo:

Asunto 3h+k+s / 64 m²

  • Vapaat asunto-osuudet A2.4 ja A2.6
Hoitovastike A-sarja
3,5 € / m²
A-sarjan osakkeet, sisältää lämmityksen sekä yleiset yhtiön hoitokulut.
64 m² = 224 €/kk
99 m² = 346 €/kk
Hoitovastike B-sarja
3,85 € / m²
B-sarjan osakkeet, sisältäen lämmityksen sekä yleiset yhtiön hoitokulut + asunnon irtaimistovakuutuksen.
64 m² = 41,10 € / kk / osuus
99 m² = 63,55 € / kk / osuus

Rakennuttaja

Garantia Rakennus Oy
Vaasankatu 2 B 7, 40100 Jyväskylä

www.garantiarakennus.fi

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun pikemmiten yhteydessä! Mikäli haluat koko PDF esitteen Himos Alppirinteen asunnoista, josta löytyvät tarkemmat tiedot, varustetasot sekä kustannukset asunnoista, syötä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sen sinulle.

Haluan PDF-esitteen sähköpostiini

    Yhteydenottolomake